Rahoitus Resursbank

KUN HALUAT MAKSAA SOPIVISSA ERISSÄ.

Joustavampi tapa maksaa ostoksesi. Voit maksaa ostosi kätevästti osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Resurs Bank- rahoituksen voit hakea helposti toimipisteissämme tai tehdä luottohakemuksen vaivattomasti jo kotonasi alla olevalla linkillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

RESURS BANK -RAHOITUKSEN EDUT

  • - Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään; lasku ostoksestasi toimitetaan suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • - Saat aina vähintään yhden kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • - Voit myös valita jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk.
  • - Valittavanasi on myös 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 4 €/kk sekä tilimaksun 35€.

AVAA TILI JO TÄNÄÄN, SAAT JOPA 12 KUUKAUTTA KOROTONTA MAKSUAIKAA!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat. Päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi.

  • - Henkilötunnuksesi on oikein
  • - Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • - Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • - MUISTATHAN LUKEA YLEISET JA ERITYISET TILIEHDOT ENNEN LUOTON HAKEMISTA!

SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI 24 TUNNIN SISÄLLÄ.

Kun olet saanut luottohakemuksellesi myönteisen päätöksen ja tulet tekemään ostosta, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipisteessämme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

Huom! Jos jotkin alla olevista linkeistä eivät aukea, varmista, että koneeseesi on asennettu Adobe Reader -ohjelma. Tarvittaessa voit hakea sen ilmaiseksi täältä.

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄÄLLÄ!
Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevalla rahoitusesitteellä ja -taulukolla sekä lue Yleiset että Erityiset tiliehdot:
RAHOITUSESITE
RAHOITUSTAULUKKO
YLEISET TILIEHDOT
ERITYISET TILIEHDOT

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.